Strada Dimitrie Cantemir se află în șantier pentru modernizare

Strada Dimitrie Cantemir se află în șantier pentru modernizare

Este o perioadă de disconfort dar după ani de așteptare, locuitorii străzii vor avea o stradă modernizată.

Termenul de finalizare  a lucrărilor este sfârșitul lunii iulie.

Proiectul “Modernizarea străzii Dimitrie Cantemir din Municipiul Sighișoara” presupune modernizarea si reparatia capitală a străzii din bugetul local. Acesta prevede refacerea fundațiilor, a îmbrăcăminții asfaltice, refaceri de trotuare, ziduri de sprijin, canalizare pluvială.

Lucrările sunt îngreunate de condițiile meteo nefavorbaile, de perioada îndelungată cu precipitații care afectează orice șantier, dar și de soluția înlocuirii a conductei principale de apă pe această stradă de către operatorul SC Aquaserv SA, pentru ca odată lucrările finalizate să nu mai fie necesare intervenții în carosabil.

Pentru cetățeni există un disconfort din cauza lucrărilor care se realizează, și le cerem scuze pentru inconveniente,  dar  este necesar un anumit efort, din partea fiecăruia dintre noi, pentru a duce la final un astfel de proiect așteptat de ani de zile.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud