Sprijin pentru Sighișoreni în perioada pandemiei

Comunicat 27.03.2020
❗️Sprijin pentru Sighișoreni în perioada pandemiei❗️

 

⚠️Angajații Direcției de Asistență Socială Sighișoara sunt pe baricade și depun eforturi pentru a asigura hrana zilnică pentru sighișorenii veniți din zonele de risc, care se află în izolare la domiciliu și care au nevoie de ajutor în perioada pandemiei.
⚠️Cu ajutorul voluntarilor Sighișoara Unită sprijinim cele mai expuse categorii sociale în această perioadă grea, vârstnici, persoane cu dizabilităti, persoane fără aparținători, care nu pot părăsi domiciliul, ajutându-i în realizarea cumpărăturilor de primă necesitate.
⚠️În virtutea parteneriatului dintre Municipiul Sighișoara și Protopopiatul ortodox, pe baza rapoartelor transmise de Direcția de Asistență Socială, prin intermediul Centrului Creștin Social Medical de Zi și a Centrului Creştin Social de Noapte “Sfântul Irineu” din Sighişoara se asigură mese calde persoanelor în vârstă aflate în evidențele Centrului.

Mulțumesc tuturor sighișorenilor care se implică în aceste acțiuni!

Primar,
Prof.Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud