Vizita Ambasadorului Republicii Bulgaria

text-indent: 35.4pt">">              Luni, 4 mai a.c. Primarul municipiului, domnul Ioan Dorin Dăneșan,  a primit vizita ES Valentin Radomirski noul Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Bulgaria în România, aflat într-un periplu transilvan. ">

            Domnul Ambasador  a făcut o scurtă descriere a scopului călătoriei delegație conduse de ES și anume cunoașterea realităților romanești și creerea de contacte la nivelul autorităților locale. În acest context, si-a exprimat disponibilitatea de a sprijini orice eventuale proiecte sighișorene în Bulgaria atat la nivelul administrației locale cat si ale mediului de afaceri.

 Domnul Ioan Dorin Dăneșan a prezentat membrilor delegației principalele coordonate ale localității precum și cele mai importante direcții de dezvoltare economico-sociale și culturale. Un obiectiv important al autorității locale îl constituie încheierea de parteneriate sau înfrățiri ale Municipiului Sighișoara cu unități administrativ-teritoriale și comunități locale din alte state. În acest sens în cadrul acestei întâlniri s-au purtat discuții cu privire la stabilirea unor relații de colaborare cu municipalitatea Samokov din Republica Bulgaria, benefice pentru ambele comunități.

 După discuțiile purtate în biroul domnului primar Ioan Dorin Dăneșan, oaspeții au vizitat Muzeul de Istorie și au parcurs un traseu prin Cetatea Medievală, a cărei faimă a trecut granițele țării.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud