ANUNȚ privind informarea și consultarea publicului cu privire la propunerea de Plan Urbanistic Zonal – Construire sală de sport și anexe - ASOCIAȚIA SPERANȚA PENTRU VIITOR - str. Magnoliei, f.n.

 

 

ANUNT

Privind informarea si consultarea publicului cu privire la propunerea de

Plan Urbanistic Zonal – Construire sala de sport si anexe- ASOCIATIA SPERANTA PENTRU VIITOR- str. Magnoliei, f.n.

 

          In conformitate cu art. 37 din Ordinul 2701/30.12.2010 pentru aprobarea Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism, a Legii nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu completarile ulterioare, a H.C.L. nr. 79/29.05.2013, privind Regulamentul Local pentru informarea si consultarea publicului la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajarea teritoriului si de urbanism a municipiului Sighisoara si conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, cu modificarile si completarile ulterioare, va informam ca a fost demarata procedura de informare si consultare a populatiei cu privire la documentatia : “Plan Urbanistic Zonal – construire sala de sport si anexe”,- str. Magnoliei, nr. f.n, initiator si beneficiar ASOCIATIA SPERANTA PENTRU VIITOR.

          Incepand cu data de 14.05.2019 aveti posibilitatea sa consultati documentele care stau la baza intocmirii “Planului Urbanistic Zonal – construire SALA DE SPORT SI ANEXE”- str. Magnoliei, nr. f.n. (plansele de reglementari, memoriu general ) atat pe pagina web a Primariei Municipiului Sighisoara www.sighisoara.org.ro, cat si la sediul Primariei Municipiului Sighisoara, Compartimentul Urbanism, et.2, camera 55.

          Pentru orice observatii va puteti adresa in scris Primariei Municipiului Sighisoara (Compartimentul Urbanism) sau pe e-mail primaria@sighisoara.org.ro in maxim 25 de zile calendaristice de la data anuntului.

 

                                                     ARHITECT SEF  

                                               Adina Gabriela Popescu   

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud