Trupa de dans KIDS

Trupa de dans modern "Kids"

Trupa de dans modern „Kids” isi desfasoara activitatea in cadrul Cercului de dans modern organizat de Clubul Copiilor si Elevilor Sighisoara si este condusa de inimoasa doamna prof. Eleonora Ioanovici.
Organizand si desfasurand activitatea cu seriozitate, folosind in permanenta puterea exemplului personal, fiind preocupata permanent de cresterea atractivitatii lectiilor, de dotarea cu materiale necesare, toate acestea au adus roadele scontate.
Incepand din anul scolar 1993-1994, trupa de dans a participat prima data cu numele de KIDS, la Concursul National de la Focsani, unde a obtinut primul trofeu, Locul I, apoi in 1995 la Concursul National de la Navodari, unde a obtinut Locul II si premiul juriului pentru originalitate.
In perioada 1997-2008, grupele diferite KIDS nu au mai pierdut niciodata. La toate concursurile nationale la care au participat, la Tg.Mures, Timisoara, Cluj, Costesti, internationale la Timisoara, Focsani, Vaslui, au adus mereu locul I pentru Sighisoara.
Membrii formatiei KIDS se pot mindri de asemenea cu participari la spectacole in strainatate, ca de exemplu: 2005- Monchengladbach- Germania, 2007- Dienkelbuhl –Germania, 2008- Lanciano –Italia, obtinind aprecieri si respect peste tot.
O alta mindrie a cercului sunt aparitiile la emisiuni TV :
  • 2002- Mamaia- emisiune Prima TV
  • 2003- filmari ptr.TV national din Elvetia- emisiunea Rondomondo
  • 2004, 2006, 2009- Antena 1
  • 2007- PROTV „ Dansez pentru tine”

Membrii formatiei KIDS se mandresc de asemenea de aprecierea muncii lor si colaborarea cu Primaria Sighisoara, Casa de Cultura, Scoli, Licee, diferite institutii , firme si organizatii din Sighisoara si judetul Mures.