Festivalul Fanfarelor Sighişoara 2016

Festivalul Fanfarelor Sighişoara 2016


          Din 2004, fiecare început de toamnă este întâmpinat la Sighişoara cu muzică de promenadă. Prin acest eveniment, Sighişoara se înscrie pe harta localităţilor care nu numai că susţin o fanfară, dar şi creează cadrul de exprimare a acesteia, alături de cele mai reprezentative fanfare din România.
         Ediţia a XIII-a a Festivalului Fanfarelor Sighişoara va avea loc duminică, 4 septembrie, constituindu-se într-un punct de atracţie suplimentar, luna septembrie fiind o perioadă de vacanţă în care Sighişoara este încă asaltată de turiştii dornici să descopere farmecul locurilor. Pregătirile pentru festival sunt încheiate, astfel încât muzica de promenadă va întregi acest farmec, spre bucuria tuturor, aşa cum s-a întâmplat şi la ediţiile anterioare.
         Spectacolele vor fi susţinute de: Fanfara ,,Valurile Dunării” din Galați, Fanfara „Promenada” din Câmpia Turzii, Fanfara Municipiului Reghin și bineînţeles, Fanfara „Sighişoara”.
          Invităm sighişorenii să profite de o zi frumoasă de duminică în care să se bucure din plin atât de parada din centrul oraşului, cât şi de concertele din Parcul Central, respectiv Cetatea Medievală.

PROGRAM:
ora 16.00 Defilare în centrul oraşului
ora 16.30 Minirecital - Parcul Central
ora 17.00 Concerte - Piaţa Muzeului


Primarul Municipiului Sighișoara
Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud