Târg de Crăciun 2016

 

TÂRG DE CRĂCIUN
Ediția 2016
 
MUNICIPIUL SIGHIȘOARA organizează, în perioada 21-28 decembrie a.c., ediția 2016 a Târgului de Crăciun, manifestare cultural-artistică ce vine în întâmpinarea praznicului împărătesc a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos.
Atelierul lui Moș Crăciun, întâlniri cu Moș Crăciun, spectacole tematice pentru copii, colinde, poezii, expoziții de pictură și concerte sunt doar unele dintre surprizele pregătite pentru a ne bucura împreună de marea Sărbătoare a Crăciunului.
În data de 21 decembrie 2016, la ora 12.00 vă așteptăm, cu mic cu mare, să împodobim împreună bradul de Crăciun și să colindăm.
Pe scena Târgului de Crăciun vor evolua grupuri de elevi sighișoreni, grupuri vocale locale, trupe de teatru și de animație, ansambluri de dansuri, interpreți de muzică folclorică și folk, Grupul de muzică tradițională și medievală TRUVERII, Silvia Dumitrescu, Krypton, Fuego, Raymond, Alb Negru, Sylvia&Dj Rynno, Dorian Popa, Betty&Wilmark și Alina Eremia.
Miros de cozonac, prăjituri și turtă dulce, delicii culinare, băuturi calde, cadouri, podoabe pentru brad și alte obiecte specifice sărbătorilor de iarnă vin să completeze atmosfera de Crăciun.
CRĂCIUNUL este momentul când LUMINA apare în sufletul fiecăruia, lumina ca iubire, iertare și acceptare . Cât mai multe suflete în iubire, atât mai mare lumină.
 Vă așteptăm în PIAȚA OCTAVIAN GOGA, să ne bucurăm împreună de marea Sărbătoare a Crăciunului, să se arate lumina asupra comunității noastre!
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud