Primarul municipiului Sighişoara, Ioan dorin DĂNEŞAN, în vizită la unităţile de învăţământ înaintea noului an şcolar

 

 ”Sistemul de învăţământ rămâne o prioritate pentru noi”
Ioan Dorin Dăneşan
 
Primarul municipiului Sighişoara, Ioan dorin DĂNEŞAN, în vizită la unităţile de învăţământ înaintea noului an şcolar
             Unităţile de învăţământ sighişorene se pregătesc pentru deschiderea porţilor pentru noul an şcolar.
Pe parcursul acestei săptămâni, Ioan Dorin Dăneşan, primarul Sighişoarei, a efectuat vizite în unităţile de învăţământ sighişorene pentru a se asigura că pregătirile sunt în grafic şi elevii vor începe cursurile în bune condiţii, luni, 15 septembrie.
“Preşcolarii şi şcolarii revin de luni în sălile de clasă, iar grădiniţele şi şcolile trebuie să fie pregătite să le asigure toate condiţiile necesare. Am efectuat vizite în majoritatea unităţilor de învăţământ în care s-au realizat lucrări, am discutat cu directorii pentru a mă asigura că nu vor fi probleme.
Au fost alocate sume considerabile pentru lucrări de renovare, reabilitare, igienizare la şcoli şi grădiniţe, pentru anul şcolar 2014-2015.” primar Ioan Dorin Dăneşan.
În Sighişoara toate unităţile de învăţământ au autorizaţie de funcţionare. Potrivit primarului Ioan Dorin Dăneşan, sistemul de învăţământ rămâne o prioritate a mandatului său.
 
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara,
Alina Aurora ALDEA
 
 
Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud