A N U N Ț

 A N U N Ț

               Municipiul Sighișoara aduce la cunoştinţa deţinătorilor de terenuri agricole de pe raza municipiului Sighişoara, aflate pe tronsonul de reabilitare a liniei căii ferate componenetă a Coridorului IV paneuropean, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h, faptul că:

- Având în vedere Hotărârea Guvernului nr. 25/15.01.2014, privind declanșarea procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes național „Reabilitarea liniei c.f. Brașov-Simeria, componentă a Coridorului IV paneuropean, pentru circulația trenurilor cu viteză maximă de 160 km/h ” , în perioada 07.09.-11.09.2015 își va desfășura activitatea la sediul Primăriei Municipiului Sighișoara, Piața Muzeului nr. 7, conform convocatoarelor afișate la sediu, Comisia de verificare a dreptului de proprietate sau a altui drept real asupra imobilelor supuse exproprierii, în vederea întocmirii și semnării Proceselor Verbale și a Hotărârilor de stabilire a cuantumului despăgubirii.


p. PRIMAR,
  Viceprimar
   Ionel GAVRILĂ

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud