Oportunitate de promovare a meșteșugurilor locale

Oportunitate de promovare a meșteșugurilor locale

 

Având în vedere importanța meșteșugurilor tradiționale pentru identitatea culturală, avantajele reprezentate de prezervarea modului de viață tradițional, creșterea interesului pentru practicarea și/sau „consumarea” meșteșugurilor tradiționale, fapt care le-ar susține perpetuarea, Municipiul Sighișoara informează meșteșugarii sighișoreni cu privire la oportunitatea de dezvoltare economică și socială la nivel local.

În luna ianuarie 2020 a fost lansat site-ul ARTIZANI.EU, din dorința de a valorifica talentul individual exprimat prin lucrul cu mâinile, printr-o susținere activă a artizanilor și prin utilizarea tehnicilor de marketing modern în mediul on-line și nu numai.

Prin publicarea creațiilor pe site-ul Artizani.eu, meșteșugarii locali vor avea acces la o piață vizibilă la nivel național. Pentru suportul pe care Târgul Artizani.eu îl oferă, mesteșugarul plătește doar comision pe comenzile primite prin intermediul site-ului.

Mai multe detalii se pot obține de pe site-ul https://artizani.eu.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud