Deszăpezirea municipiului Sighișoara în sezonul rece 2019-2020

Deszăpezirea municipiului Sighișoara în sezonul rece 2019-2020

Operatorul de salubritate S.C. Schuster Ecosal S.R.L., responsabil cu deszăpezirea în municipiul Sighișoara, a intervenit conform "Planului operativ de deszăpezire 2019 - 2020", fiind în permanență pregătit pentru eventuale intervenții, în această perioadă.
Programul de deszăpezire se execută pe nivele de viabilitate conform ,,Planului Operativ 2019-2020”, astfel:

Nivel de viabilitate Ise îndepartează zăpada de pe căile de acces pietonal în zona Cetății, podurile numarul 1 și 2, pod Pasarelă, DN 13, în raza administrativă a municipiului Sighișoara -de la ramificație și până la sensul giratoriu, inclusiv ;

Nivel de viabilitate IIstații autobuz : pod 1, Grup Școlar MIU ( Poșta veche), Policlinica I ( Morii), Parcul Unirii, trotuar – str. 1 Decembrie 1918, trotuar – str. Hermann Oberth și trotuare  str. Morii, Consiliul Europei ( porțiunea pavată), pasaj subteran Cartier Târnava II.

Nivel de viabilitate IIIscări urcare str. Avram Iancu, trotuar Aleea Teilor, trotuar Cornești (urcare Chip), platformă Catedrală, Parc Catedrală, Parc Sauna  (Cimitirul Eroilor).

Concomitent cu aceste activități, se va acționa pe grade de prioritate pentru îndepărtarea zăpezii de pe toate străzile municipiului, a cartierelor Venchi și Rora precum și a Satului Hetiur.

Pentru buna desfășurare a traficului auto și pietonal, s-au amplasat lăzi și grămezi cu material antiderapant în zone ale municipiului cu acces auto dificil în pantă și unde există scări de acces pietonal.

Având în vedere situațiile existente în anii anteriori și pentru a se putea acționa eficient pe timpul deszăpezirii, avem rugămintea ca posesorii de autoturisme să-și parcheze mașinile în curte sau pe o singură parte a străzii.

Pentru probleme privind serviciul de deszăpezire se poate apela operatorul S.C. Schuster Ecosal S.R.L. la nr. de tel. 0726746492, iar pentru sesizări privind deficiențe în executarea serviciilor de deszăpezire se poate apela Municipiul Sighișoara la nr. de telefon 0729499238.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud