COMUNICAT - Caravana Viitorului la Sighişoara

 

                    Caravana Viitorului la Sighişoara       

    

            Caravana Viitorului este una dintre cele mai importante activităţi ale campaniei de conştientizare publică Mureşul Reciclează, sub sloganul “Parteneriat pentru mediu. Viitorul depinde de tine”. 

             Activitatea se desfăşoară în cadrul proiectului Sistem de management integrat al deşeurilor solide în judeţul Mureş”, având rolul de a educa cetăţenii din mediul rural şi urban pentru colectarea selectivă a deşeurilor.

             Caravana Viitorului poposeşte la Sighişoara, vineri, 25 octombrie 2013, la ora 12.00. Având în vedere necesitatea conştientizării tuturor în domeniul colectării selective, este important ca toate şcolile, grădiniţele, liceele să ia parte la acest proiect. Educaţia ecologică poate şi trebuie să fie cultivată în rândul copiilor, începând de la cea mai fragedă vârstă.

              Pentru a doua oară în Sighişoara, Caravana Viitorului va fi prezentă în Piaţa Octavian Goga. Vă aşteptăm în număr cât mai mare pentru a dovedi că ne pasă de viitorul nostru.

 
  
Purtătorul de cuvânt al Municipiului Sighişoara,
Alina Aurora ALDEAPage Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud